Elizazzen, 26-27.april 2013

Elijazzen er en feelgood jazzfest på Hamnøy i Lofoten, og den er årets første festival i Moskenes Kommune. Det sies at ideen til festivalen så dagens lys på et flytur nordover, etter et deilig opphold på Hamnøy i Lofoten, og at arrangørene satte seg en måned på å få satt denne musikkfesten ut i live. Dette var 1.april 2009, og bare noen år etterpå var jazzfestivalen godt etablert, til glede for tilreisende turister og innbyggere av Moskenes Kommune.

elijazzen 2013 Hamnøy Les årets festivalprogram på Elizazzen
Følg festivalen på facebook: Elijazzen

Artister som har besøkt festivalen:
2012 : Ragnhild Furebotten, Dagny, Chorino, DJ Salsa Palmer, Tore Johansen/ Eva Trones/ Jan Gunnar Hoff, Ola Kvernberg kvartett, Dj Slogfunk
2011 : Henning Sommerro, Steinar Raknes og Blåskimmel (Les om i Lofotposten)
2010 : Susanne Lundeng, Trond Trudvang, Hallgeir Pedersen & Per Mathisen og Norwegian supermens (Les om i Lofotposten
2009: Nest, Julius Winger, Jacob Young, Bendik Hofseth, Aslak Hartberg og Finn Sletten (les i Lofotposten)

Moskenes i Lofoten, 20. April 2013
Omhandler → Aktiviteter, Arrangement, Festival, Frontet